Eğitim Teknolojilerinde Yeni Bir Dönem Başlıyor!
EduDiamond olarak, her zaman eğitim dünyasına sadece bir yazılım değil, bir vizyon sunduk. Eğitim kurumlarının, öğrencilerin ve eğitimcilerin gerçek ihtiyaçlarını anlayarak, teknolojiyi insan odaklı çözümlerle buluşturduk. Bugün geldiğimiz noktada, binlerce öğrencinin ve yüzlerce kurumun güvenini kazandık.
Ve şimdi, bu güvenin üzerine inşa edilen en büyük güncellememizi duyurmaktan gurur duyuyoruz!
EduDiamond, sıradan bir eğitim yönetim platformundan çok daha fazlası.
Arka planda yürüyen güçlü teknolojik altyapımız, modern kullanıcı deneyimi tasarımlarımız ve inovasyona olan bağlılığımızla Türkiye’de eğitim sektörüne yön veriyoruz.
Bugün, EduDiamond üzerinde:
2.844.930 görüşme datası güvenli bir şekilde işlenmiş durumda.
6.260’dan fazla öğrenci platformumuzu aktif olarak kullanıyor.
Çağrı merkezi personelinden idari yöneticilere, öğretmenlerden kuruculara kadar geniş bir kullanıcı kitlesine hizmet veriyoruz.
Başarılarımızı yeterli görmedik; daha da ileri gitmek için sistemimizi baştan aşağı yeniliyoruz.
Bu Büyük Güncellemede Neler Değişiyor?
Yeni Ana Ekranlar:
Her rol grubu için özel olarak tasarlanan yeni ana ekranlar ile kullanıcılarımızın ihtiyaç duydukları bilgiye ve işlevlere birkaç saniyede ulaşabilecekleri bir deneyim sunuyoruz.
Üstün Performans:
Altyapımızı tamamen yeniledik. Mevcut hızımızın üzerine çıkarak daha akıcı, daha stabil bir sistem sağladık.
Tam Kapsamlı Güvenlik Güncellemeleri:
Veri güvenliğini en üst seviyeye taşıdık. Amazon Web Services (AWS) üzerinde kurulu sistemimiz, socket tabanlı şifreleme teknolojisi ile korunuyor. Tüm veri işleme süreçlerimiz uluslararası güvenlik standartlarına uygun şekilde yeniden yapılandırıldı.
Yeni Tasarım Dili:
Karanlık ve Aydınlık tema modları mükemmel uyumla çalışıyor. Göz yormayan, çağdaş ve profesyonel bir görsel deneyim sunuyoruz.
Gerçek Zamanlı Bildirim ve Duyurular:
Kullanıcılarımız artık platformda anlık güncellemeler ve bilgilendirmeler alarak hiçbir gelişmeyi kaçırmayacak.
Gelişmiş Raporlama Araçları:
Yöneticiler ve öğretmenler için daha detaylı ve kullanımı kolay raporlama özellikleri geliştirildi.
Yeniden Yapılandırılmış Menü ve Akışlar:
Kullanıcı dostu bir deneyim için tüm menü yapıları ve sayfa akışları optimize edildi.
EduDiamond sadece bugüne değil, geleceğe yatırım yapıyor.
Türkiye’de MongoDB teknolojisini eğitim sektöründe kullanan nadir platformlardan biriyiz. Bu sayede veri işleme hızı, esneklik ve güvenlik açısından sektörde rakipsiz bir konumdayız.
Ve Daha Fazlası Yolda!
Bu güncellemeyle attığımız adım, sadece bir başlangıç.
Yakında:
Yapay Zeka destekli sistemler ile öğrenci başarısı ve kurumsal verimlilik analizleri,
Mobil uygulama ile her an her yerden erişim,
Kurumlara özel Sanal POS çözümleri ve
Üçüncü parti uygulamalarla entegrasyon özellikleri de EduDiamond’a dahil olacak.
Bizi izlemeye devam edin.
EduDiamond sadece bir eğitim platformu değil, eğitimde dijital dönüşümün lideri.
Yakında yayında! 🚀