Merhabalar,
Konsept olarak sistemimizde yer alan ve şuan işlevi olmayan Görevler menüsü üzerinde çalışmalara başladık. Ekip olarak burayı daha sık kullanmayı ve kullandırtmayı hedeflediğimiz köklü bir değişikliğe gidiyoruz.
Bu değişikliğin sebebi, eğittiğimiz yeni yapay zeka modellerimizin daha kullanılabilir olması ve kullanım kolaylığını arttırmak. Görevler bölümünde sadece personeli değil, yapay zekayıda görevlendirmek istiyoruz. Hedefler kısmında detayları görebilirsiniz.
Konsept Dizayn:

Hedefler:
- Yapay zeka ile görev oluşturmak istiyoruz. Rutin veya tek seferlik oluşturabileceğiniz görevlere örnek olarak; Çağrı merkezinin her gün, bir önceki güne oranla performans raporunu bana ilet. Bu sizin için yapay zeka tarafından sözel bir anlatımla performans değerlendirmesi yapmasını sağlar.
- Yeni bir sınav sonucu geldiğinde veliler için o sınava özel 255 karakterlik bir özet hazırla ve bunu sms izni verilen velilere gönder. Böyle bir anlatımla yapay zekayı görevlendirebilirsiniz.
- Gelen ödeme yapılandırmalarını eğer fiyat değişmiyor ve taksit sayısı 2 adetten fazla artmıyorsa hemen onayla. Bu işlem ise örneğin 9 taksit yapılandırması yapılacak bir öğrencimiz mevcut, bu öğrencinin 11 taksite kadar çıkmasını otomatik olarak onaylamasını sağlamaktadır, tabii ki hizmet ücreti değişmediği takdirde.
Kısacası EduDiamond'ı kullanımızı en rahat ettirecek şekilde geliştirmeye devam etmeyi hedefliyoruz. Yeni nesil eğitim kurumu yönetim platformundan kastımız ise gerçekten benzersiz özellikleri benzersiz kullanıcılarımıza sorunsuz biçimde iletmek.
Günümüzde algoritma kullanımına yapay zeka diyen sözde 'kurs yazılım'larının aksine biz hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyoruz.
Bizimle beraber bu yolu yürüyor olduğunuz için teşekkürler.