Tedarikçiler ve müşteriler kısmı mal ve hizmet sağlayan aynı zamanda bizlerden hizmet alan kurumları girdiğimiz kısımdır.
Yani örnekle gitmek gerekirse bir eğitim kurumuyuz ve bize kitap temin edecek kuruluşlara ihtiyacımız var. Bu kitap verecek kurum tedarikçidir. Bizim eğitim kurumumuzda bir kantin var bu da müşterimizdir. Örnek ile açıklamak gerekirse kısaca böyle açıklayabiliriz.
Şimdi sayfamızı bir gözden geçirelim.

Ben örnek olarak 4 tane tedarikçi ekledim. Üst kısımdan fitreleme yapabilir. Sağ taraftan ise yeni birey oluşturabilirsiniz.
Örnek olarak 1 bireyi de birlikte oluşturalım. Bizden istenen bilgileri girelim ve kaydete tıklayalım.
Ek bilgi: Etiketler kısmı varsayılan olarak gelir dilerseniz Ayarlar>Muhasebe Yönetimi>Etiket Yönetimi yolunu izleyerek etiketleri düzenleyebilirsiniz.

Şimdi 1 tane tedarikçi oluşturduk. Dilerseniz sağ taraftaki işlem kısmından tedarikçinin bilgilerini güncelleyebilir, haraketleri görebilr ve de özet kısmındaki tabloda zamana göre giriş çıkış hareketlerini görebilirsiniz.
Ek bilgi: Bu kısımda sadece tedarikçi/müşteri oluşturulur. Tedarikçi/müşteri para giriş çıkış işlemler cari giriş sayfasından yapılır.